Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι 8 συλληφθέντες της πολύκροτης υπόθεσης της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Ανάμεσά τους και η ανήλικη κοπέλα, την οποία φέρεται να είχε εμπλέξει ο ίδιος της ο πατέρας.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της απαγωγής παρουσιάζονται ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες ώστε να προετοιμαστούν για τις απολογίες τους στον ανακριτή. Τους συλληφθέντες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο με ένα μικρό βαν της αστυνομίας, συνοδεύουν οι δικηγόροι τους.

dikasthria-apagogeis-lempidakhs-araxnh-2

Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στα Δικαστήρια όσο και στους γύρω δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, προκειμένου να δει από κοντά τα μέλη της συμμορίας που διοργάνωσε και υλοποίησε την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Μάλιστα, τη στιγμή που οι αστυνομικοί οδηγούσαν τους συλληφθέντες στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να τους αποδοκιμάζει έντονα.

dikasthria-apagogeis-lempidakhs-araxnh3

Διαφήμιση
Διαφήμιση