HomeHL-9Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωση του

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωση του

Συγκινημένος και χαρούμενος που βρισκόταν και πάλι στην επιχείρηση του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαρούμενος και ιδιαίτερα ευδιάθετος, αν και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης και της ταλαιπωρίας στο πρόσωπο του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε το πρωί της Τρίτης στην επιχείρηση του στα Πλαστικά Κρήτης, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τους εργαζόμενους του.

Ο κ. Λεμπιδάκης μόλις έφτασε στο εργοστάσιο του στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου έπεσε στην αγκαλιά των ανθρώπων αυτών, που για αρκετά χρόνια τώρα εργάζονται μαζί, χαιρετώντας τους όλους με ένα χαμόγελο στα χείλη.

plastika5

Στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Λεμπιδάκης ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την υποδοχή που του έκαναν και είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τη δουλειά.

“Είμαι πολύ καλά και ψυχικά και σωματικά. Πολύ χαρούμενος που με υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι μου με αυτόν τον τρόπο. Είμαι ανυπόμονος να ξαναρχίσω τη δουλειά. Ήθελα να έρθω εδώ και να βρεθώ ξανά με τους συνεργάτες μου” ανέφερε ο ίδιος.

plastika-kritis1

Ο κ. Λεμπιδάκης όταν ερωτήθηκε για όλους αυτούς του μήνες της ομηρείας του, είπε: “ Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες. Με κούρασαν στο μυαλό. Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία που εργάστηκε με μεθοδικότητα και άκρα μυστικότητα, είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχαν”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση