HomeHL-SportsΛαμία Πανιώνιος 1-0

Λαμία Πανιώνιος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νίκη επί του Πανιωνίου εγκαινίασε τη φυσική έδρα της η Λαμία, καθώς επιβλήθηκε 1-0 των «κυανέρυθρων» στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το ιστορικό γκολ των γηπεδούχων το σημείωσε με έξοχο σουτ ο Μπλάζιτς, στο 78ο λεπτό.

Ο Πανιώνιος, που γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Γκιοατά στο 79΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποτυγχάνοντας παράλληλα να περάσει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Οι παίκτες του Γρηγορίου κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο και στο 7ο λεπτό έχασαν την πρώτη ευκαιρία τους, όταν ο Σπιριντόνοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και πλάσαρε από πάνω του, αλλά ο Αναστασιάδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 12΄ ο Μασούντ έβγαλε τον Γεσίλ «φάτσα» με τον Παπαδόπουλο, που με γρήγορη έξοδο δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Στο 21΄ ο Κόρμπος βρήκε στην περιοχή τον Γεσίλ, εκείνος σούταρε από πλάγια δεξιά και ο τερματοφύλακας της Λαμίας έσωσε ξανά την εστία του. Οι ίδιοι παίκτες πρωταγωνίστησαν και στη φάση του 28ου λεπτού, με τον Γερμανό επιθετικό να σουτάρει και τον Έλληνα γκολκίπερ να αντιδρά θετικά.

Αφού πέρασε «αναίμακτα» την αντίπαλη πίεση, η Λαμία βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αφού στο 54΄ ο Κότνικ απέκρουσε με τα πόδια το βολέ του Μπλάζιτς μετά το φάουλ του Πίτι και στο 61΄ έκανε το ίδιο στο αδύναμο πλασέ του Παντελιάδη, ήρθε ο Μπλάζιτς στο 78΄ να σημειώσει ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ, με «κεραυνό» από τα 25 μέτρα που άφησε άναυδο τον Κότνικ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παπαδόπουλος – Σαραμαντάς, Γκιοατά,

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 79΄ Γκιοατά (2η κίτρινη)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34΄ Βουό), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (74΄ Φράγκος), Πίτι (67΄ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος (87΄ Κάργας), Σαββίδης (66΄ Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (66΄ Μασούρας), Γεσίλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση