HomeHL-9Σε μάντρα αυτοκινήτων βρέθηκε σώος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης!

Σε μάντρα αυτοκινήτων βρέθηκε σώος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης!

Απελευθερώθηκε στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης - Βρίσκεται στην Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων επέστρεψε σώος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, καθώς στη διάρκεια της νύχτας δόθηκε τέλος στην πολύμηνη απαγωγή του.

Η απελευθέρωση του επιχειρηματία, έγινε μετά από μεγάλη και καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που όλο αυτό το διάστημα των έξι μηνών εργαζόταν μεθοδικά για τον εντοπισμό του 53χρονου απαχθέντος.

Ο κ. Λεμπιδάκης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς δεμένος στο εσωτερικό ενός εγκαταλελειμμένου κτίσματος, και πιο συγκεκριμένα μιας παλιάς μάντρας αυτοκινήτων, σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το Ρέθυμνο.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα στη διάρκεια της νύχτας, με τους συμμετέχοντες αστυνομικούς να πραγματοποιούν έφοδο στο κτίριο που οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα και κρατούσαν τον επιχειρηματία. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος από την πολύμηνη δοκιμασία, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν χρειάστηκε η μεταφορά του για νοσηλεία σε νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή της απελευθέρωσής του ωστόσο εξετάστηκε από γιατρό της Αστυνομίας.

Αυτήν την ώρα ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυνομίας στο Ρέθυμνο.

sxolh-astynomias-lempidakhs-rethymno

Στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης συνελήφθησαν 8 άτομα, όλοι Κρητικοί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα οποία οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η αστυνομική επιχείρηση συνεχίζεται.

Στο Ρέθυμνο έσπευσαν και μέλη της οικογένειας Λεμπιδάκη προκειμένου να δουν από κοντά το συγγενικό τους πρόσωπο.

Ν. Τόσκας: «Τα λύτρα δεν πληρώθηκαν»

Την ικανοποίησή του για την έκβαση της υπόθεσης εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ο οποίος επισήμανε σε δηλώσεις του ότι οι αρκετοί από τους απαγωγείς έχουν συλληφθεί και ότι δεν καταβλήθηκαν λύτρα.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι η αστυνομική επιχείρηση έγινε αιφνιδιαστικά στην κατάλληλη χρονική συγκυρία με τρόπο τέτοιο ώστε να μην κιδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα του επιχειρηματία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση