HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα με το αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 11’ και το γκολ του Μολίνς στο 13’.

Μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να δείχνει τη συμπαράστασή του στην ομάδα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη από νωρίς.

 Μόλις στο 11΄ και σε σέντρα του Χουλτ, ο Χίλιεμαρκ με περιπετειώδη τρόπο άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μιχαήλ, και τρία λεπτά αργότερα ο Μολίνς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια υπήρξε ρυθμός στο παιχνίδι, αλλά απουσίασαν οι σημαντικές φάσεις, που θα άλλαζαν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πετράκης αποφάσισε να κάνει τον ΠΑΣ Γιάννινα πιο επιθετικό και πέρασε μέσα τους Κόντε και Σολτάνι, ωστόσο η ομάδα του αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου. Αντίθετα, οι «πράσινοι» είχαν σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Χίλιεμαρκ στο 62΄, αλλά και με τους Μολίνς στο 66΄ και Κολοβέτσιο στο 67΄.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε και τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Γκολ: 11′ αυτ. Μιχαήλ, 13′ Μολίνς

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Σιλά, Μολίνς – Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Σιλά, Χίλιεμαρκ (78′ Δώνης), Κουρμπέλης, Άτλμαν (60′ Λουντ), Βιγιαφάνιες (69′ Μουνιέ), Μολίνς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): 
Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας (65′ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56′ Κόντε), Μανθάτης (59′ Σολτάνι), Μαυροπάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση