HomeΕΛΛΑΔΑΒαρβιτσιώτης: Με ευθύνη Μουζάλα γεμίζουν πρόσφυγες τα νησιά

Βαρβιτσιώτης: Με ευθύνη Μουζάλα γεμίζουν πρόσφυγες τα νησιά

«Ακόμη δεν έχετε καταφέρει να οργανωθείτε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών, εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Με ευθύνη Μουζάλα γεμίζουν σήμερα με πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες όλα μας τα νησιά», σημείωσε ο βουλευτής κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή.

Η επισήμανση του κ. Μουζάλα ότι «ενδεχόμενη κατάρρευση της Συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας θα πλήξει τα νησιά», προκάλεσε την έντονη έκρηξη του Τομεάρχη Μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, ο οποίος τον κατηγόρησε για απραξία, επισημαίνοντάς παράλληλα πως ο ρόλος του είναι να προετοιμάζει τη χώρα, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε μεταβολή και όχι να σχολιάζει απλά την εξωτερική πολιτική.

«Έχετε ένα Υπουργείο που δεν έχετε καταφέρει ακόμα να το οργανώσετε. Ακόμα και σήμερα, το Υπουργείο σας δεν έχει οργανόγραμμα, ούτε Οικονομική Διεύθυνση. Δεν ξέρετε αν έχετε και Γενικούς Γραμματείς σήμερα. Γιατί ο ρυθμός, με τον οποίο παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον, δείχνει ότι δεν έχουν αυτοί το πρόβλημα. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, εσείς το έχετε. Έχετε, επίσης, στη διάθεσή σας 700 εκατομμύρια ευρώ που σήμερα λιμνάζουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση