HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθη ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών

Δύο 18χρονοι διευκόλυναν την παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία μέλη εγκληματικής ομάδας, που διευκόλυνε την παράνομη είσοδο αλλοδαπών στην Ελλάδα και την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αλλοδαπό 41 ετών και δύο αλλοδαπούς 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα, μεταφορά-προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και πλαστογραφία.

Χθες το πρωί σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Έβρου, συνελήφθησαν οι δύο 18χρονοι που συνόδευαν συνολικά 20 αλλοδαπούς, μεταξύ τους και πέντε ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί, εισήλθαν το πρωί της προηγούμενης ημέρας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και θα κατέβαλαν για την μετακίνησή τους το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ έκαστος.

Παράλληλα, σε ταυτόχρονη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, χθες το πρωί, εντοπίσθηκε και συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός, ηγετικό στέλεχος της συμμορίας, ο οποίος μεθόδευε τις παράνομες διακινήσεις, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πλαστό έγγραφο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση