HomeΚΡΗΤΗΘετική απόφαση για οφειλέτρια από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Θετική απόφαση για οφειλέτρια από το Ειρηνοδικείο Χανίων

Ήταν αντιμέτωπη με τρία δάνεια ύψους 107.894,23 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετική απόφαση για μια οφειλέτρια εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Χανίων η οποία είχε τρία δάνεια μια δύο τράπεζα συνολικού ύψους 107.894,23 ευρώ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Παραρτήματος Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών, η υπερχρεωμένη γυναίκα εντάχθηκε στο νόμο Κατσέλη με το δικαστήριο να της επιτρέπει – με προσωρινή διαταγή – να διατηρήσει την περιουσία της ενώ παράλληλα όρισε μηνιαία καταβολή 150 ευρώ στην τράπεζα.

Παράλληλα, η απόφαση του δικαστηρίου της επιτρέπει – χωρίς να την υποχρεώνει – να μην καταβάλει τρεις μηνιαίες δόσεις το χρόνο (το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τον Αύγουστο).

Τέλος με ανακοίνωσή του το Τοπικό Παράρτημα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας καλεί τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του, που βρίσκονται στη Μάρκου Μπότσαρη 68, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός Τετάρτης  ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή18.30 – 21.00 ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821086245 ή στο  e-mail: [email protected] www.eeke.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση