HomeHL-SportsΤάκης Λεμονής «Η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια»

Τάκης Λεμονής «Η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ολυμπιακού, όχι όμως και από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Τάκης Λεμονής μετά την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους.

«Μας δόθηκε σε κάποιες στιγμές του αγώνα η ευκαιρία να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε την εικόνα της ομάδας συνολικά. Είχαμε μόνο δύο προπονήσεις και προσπαθήσαμε να δούμε πώς θα αμυνθούμε για να βγούμε στην αντεπίθεση.

Η ομάδα έκανε καλή προσπάθεια, αλλά είναι γλυκόπικρη η γεύση. Μπήκα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες ότι έκαναν καλή προσπάθεια και αυτό το νιώσαμε όλοι μας. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και πρέπει να μεταδώσουμε κάποια πράγματα στους παίκτες πολύ γρήγορα. Ο σκοπός μας ήταν να κλέψουμε μπάλες, εκεί είχαμε εστιάσει και το καταφέραμε αρκετά καλά βγαίνοντας 3-4 φορές με καλές προϋποθέσεις σε κενούς χώρους.

Δεν είναι εύκολο όμως απέναντι σε τόσο ποιοτικούς παίκτες που αν βρουν ένα μέτρο μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Πριν το γκολ είχαμε έτοιμη την αλλαγή του Μπεν, θα αλλάζαμε κάπως το σχηματισμό. Με την είσοδο του Ιγκουαΐν ο Μάντζουκιτς πήγε στα πλάγια και ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πρόβλημα με τα ύψη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση