HomeHL-9Αναβολή στη δίκη για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη

Αναβολή στη δίκη για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη

Πιθανότατα θα εκδικαστεί το 2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μολονότι ξεκίνησε κανονικά, ωστόσο οδηγήθηκε σε αναβολή η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων για την υπόθεση του θανάτου της μόλις 16 χρόνων Στέλλας Ακουμιανάκη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, τον Απρίλιο του 2011, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν ένας νεαρός άνδρας 28 χρόνων σήμερα, που έχει καταδικαστεί για τον βιασμό της άτυχης μαθήτριας, καθώς και δύο γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου και είχε μεταφερθεί η Στέλλα. Στον νεαρό κατηγορούμενο είχε επιβληθεί για τον βιασμό της άτυχης κοπέλας ποινή φυλάκισης 7 ετών με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί και ένα ακόμη νεαρό άτομο, φίλος της 16χρονης, ο οποίος την περίοδο εκείνη ήταν επίσης ανήλικος.

Οι γιατροί που επρόκειτο να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό σήμερα, είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τους είχε επιβληθεί φυλάκιση 30 μηνών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση αυτή που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αναβλήθηκε επ’ αόριστον μετά από σχετικό αίτημα των συνηγόρων των δύο γιατρών. Έτσι, εκτιμάται ότι η νέα δικάσιμος θα οριστεί μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση