HomeHL-SportsΖήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ο Τάκης Γκώνιας

Ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ο Τάκης Γκώνιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναγνώρισε πως… ξέφυγε στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών

Πρωταγωνιστής από το πουθενά ήταν στο φιλικό της Κυριακής με τον Ερμή Ζωνιανών ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος έφτασε να πιάσει από τον λαιμό τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας, Γιάννη Κάββαλο.

Αναμφίβολα τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την ιδιότητα του προπονητή και γι’ αυτό έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η συγγνώμη που ζήτησε ο 45χρονος την Τετάρτη .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: «Μετά το ατυχές συμβάν που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο τέλος του φιλικού παιχνιδιού Εργοτέλης – Ερμής Ζωνιανών ο προπονητής της ομάδας μας Τάκης Γκώνιας προχώρησε στην παρακάτω γραπτή δήλωση:
«Θέλοντας να κλείσω μια κακή παρένθεση σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που σκιάστηκε από συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν στο ήθος και την ιστορία των δυο ομάδων, θα ήθελα στο μερίδιο που μου αναλογεί, να ζητήσω συγνώμη τόσο απο τον πρόεδρο κ. Γιαννη Κάββαλο – τον οποίο δεν αναγνώρισα όπως προσπάθησα να του εξηγήσω και την ίδια μέρα – τον κόσμο του Ερμή Ζωνιανών όσο και από την διοίκηση και τον κόσμο του Εργοτελη.

Με τιμή, Τάκης Γκώνιας
Προπονητής Εργοτελη

Διαφήμιση
Διαφήμιση