HomeHL-SportsΆλλο ένα πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Άλλο ένα πάρτι στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λεάλ γιόρτασε με τους συμπαίκτες του τα 35 του χρόνια * Ευχές στη γυναικεία ομάδα

Σε… παράδοση έχει μετατραπεί ο εορτασμός των γενεθλίων των παικτών του ΟΦΗ στα αποδυτήρια.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σέρζιο Λεάλ που στις 25 Σεπτεμβρίου έκλεισε τα 35 του χρόνια.

Η ΠΑΕ είχε φροντίσει για την προσωποποιημένη τούρτα του και οι συμπαίκτες του έστησαν ένα μίνι πάρτι στα αποδυτήρια του ΒΑΚ.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχήθηκε στον παίκτη υγεία και «πολλά μαγικά γκολ με τον ΟΦΗ μας».

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ο Σέρτζιο Λεάλ είχε τα γενέθλια του (γεννήθηκε στις 25/9/1982) και οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, του ετοίμασαν  μια μινι-γιορτή στα αποδυτήρια της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Εκεί ο 35χρονος μέσος, έσβησε τα… κεράκια του, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, φρόντισε να του έχει ετοιμάσει μια τούρτα, για το σκοπό αυτό.

Ο Λεάλ το χάρηκε πολύ, καθώς αυτά ήταν τα πρώτα του γενέθλια, ως παίκτης του ΟΦΗ!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε το ζαχαροπλαστείο “Πλατάκης” στις Πατέλες, για την προσφορά της τούρτας, όπως κάνει στα γενέθλια κάθε παίκτη του ΟΦΗ!

«Σέρτζιο, να έχεις υγεία και να βάλεις φέτος πολλά μαγικά γκολ με τον ΟΦΗ μας!» αναφέρει η ευχή της ΠΑΕ, για τον Ουρουγουανό επιθετικό».

«Kρατήστε ψηλά το όνομα του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική!»

Παράλληλα, η ΠΑΕ ευχήθηκε τα καλύτερα στη γυναικεία ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της από τον Βόλο στις 15 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά: «Ετοιμη να γράψει ιστορία είναι η γυναικεία ομάδα γυναικών, η οποία στις 15 Οκτωβρίου αγωνίζεται στο Βόλο, στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση έγινε τη Δευτέρα  στα γραφεία της ΕΠΟ και στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 12 ομάδες.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εύχεται στα κορίτσια του ΟΦΗ, καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα με το σύνθημα «κρατήστε ψηλά το όνομα του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική!»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση