HomeHL-9Αναβολών…συνέχεια στη δίκη της γυναίκας που επιτέθηκε στον εφοριακό

Αναβολών…συνέχεια στη δίκη της γυναίκας που επιτέθηκε στον εφοριακό

Πρόκειται για την τρίτη αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή πήρε για άλλη μια φορά η εκδίκαση της υπόθεσης της 58χρονης γυναίκας, η οποία τον περασμένο Αύγουστο επιτέθηκε σε υπάλληλο της εφορίας Χανίων, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου, αναβλήθηκε για να εκδικαστεί τελικά το Μάρτιο του 2019.

Υπενθυμίζεται πως η κατηγορούμενη είχε μεταβεί εκείνο το πρωί στην Εφορία Χανίων σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς είχε αντιληφθεί πως λόγω χρεών είχε γίνει κατάσχεση του λογαριασμού καταθέσεων που διατηρούσε.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όταν η 58χρονη μπήκε στα γραφεία της ΔΟΥ διαπληκτίστηκε έντονα με τους υπαλλήλους, χτυπώντας μάλιστα έναν εφοριακό, τον οποίο και είχε τραυματίσει, ενώ προκάλεσε και φθορές στον εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη συνέχεια, όταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, είχε δηλώσει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την απελπισία που της προκάλεσε η διαπίστωση της κατάσχεσης του λογαριασμού της και είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκαταστήσει τις ζημιές που είχε προκαλέσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση