Σε άνθηση βρίσκεται την περίοδο αυτή η κρουαζιέρα στο Ηράκλειο, καθώς μετά τον Απρίλιο του 2017, οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος καταγράφουν σημαντική αύξηση στον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που έχουν εντάξει τον τοπικό λιμένα στο πρόγραμμά τους.

Μετά το εντυπωσιακό «Azura» που έδεσε την περασμένη Κυριακή στον προβλήτα εντυπωσιάζοντας με το μέγεθος του και το πλήθος των επιβατών του, ο μήνας Σεπτέμβριος κλείνει με την άφιξη του «Celestyal Olympia» την Πέμπτη 28/09/2017.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, μέχρι να «εκπνεύσει» ο μήνας που διανύουμε, θα έχουν επισκεφθεί το Ηράκλειο περίπου 20.900 επιβάτες με συνολικά 12 κρουαζιερόπλοια.

Ακόμη πιο εντυπωσιακός σε αφίξεις αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος. Συνολικά, αναμένονται στο λιμάνι 24 κρουαζιερόπλοια, ενώ στις 5 Οκτωβρίου η πόλη θα «βουλιάξει» από κόσμο, καθώς αναμένεται την ίδια ημέρα ο κατάπλους τριών πλοίων με 5.360 επιβάτες.

Παραδοσιακά οι δύο πρώτοι φθινοπωρινοί μήνες και ο μήνας της άνοιξης που συμπίπτει με το Πάσχα είναι οι καλύτερες εποχές για την κρουαζιέρα στο Ηράκλειο, το οποίοι αποτελεί «σταθμό υποδοχής» δια χιλιάδες επισκέπτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση