HomeHL-SportsΠρόβλημα με Νίκο Ζιαμπάρη

Πρόβλημα με Νίκο Ζιαμπάρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άσος του ΟΦΗ δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά * Η τιμή της Παλαιοχώρας στην «μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης»

Ο ΟΦΗ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Παλαιοχώρας, αλλά είχε και μία απώλεια.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης  δέχθηκε ένα χτύπημα στα πλευρά και αποχώρησε τραυματίας, με το ιατρικό επιτελείο να αναμένεται να αξιολογήσει το μέγεθος του προβλήματος.

Όσον αφορά την απουσία του Σέρτζιο Λεάλ, δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης.

Η Παλαιοχώρα, στο πλαίσιο του φιλικού, παρέδωσε στον ΟΦΗ και τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζοντάς τον τη «μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης», με τους Ηρακλειώτες να της εύχονται με τη σειρά τους τα καλύτερα.

Αναλυτικά: «Η Παλαιόχωρα τίμησε τον ΟΦΗ στο περιθώριο του φιλικού αγώνα που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-1.

Με μια τιμητική πλακέτα που έγραφε «τιμής ένεκεν στην μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης για την πολυετή προσφορά της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο», η ομάδα των Χανίων, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τίμησε και ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την φιλοξενία και το φιλικό παιχνίδι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Να σημειωθεί ότι εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ ο ειδικός σύμβουλος Γιάννης Στεφανουδάκης, ευχαρίστησε την ομάδα της Παλαιόχωρας, της ευχήθηκε καλή πορεία στην Γ’ Εθνική και τόνισε ότι ο ΟΦΗ θέλει να είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία της Κρήτης και να έχει καλή συνεργασία μαζί τους».

Την Κυριακή  οι παίκτες είχαν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας .

Διαφήμιση
Διαφήμιση