HomeΕΛΛΑΔΑΟ Αλιβιζάτος παίρνει πίσω τη συνάντηση υποψηφίων προέδρων

Ο Αλιβιζάτος παίρνει πίσω τη συνάντηση υποψηφίων προέδρων

Mετά την οργή της Φώφης Γεννηματά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέα επιστολή του προς τους υποψηφίους αρχηγούς για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, ο Ν. Αλιβιζάτος δεσμεύεται ότι θα καταθέσει πιο συγκεκριμένες προτάσεις εντός της εβδομάδος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας μετά τις αντιδράσεις από την επιστολή της Wind διαπιστώνει ότι «χρειάζονται πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των διαδικασιών».

Ωστόσο, όπως είπε στα μέλη της Επιτροπή εκτιμά ότι δεν συντρέχει λόγος νέας άμεσης σύγκλησης της συνεδρίασης και την παραπέμπει για Πέμπτη ή Παρασκευή, κάνοντας εμφανώς πίσω στην πρότασή του για συνάντηση υποψηφίων προέδρων την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, μετά την οργή της Φώφης Γεννηματά.

Ως προς την απόρριψη από το ΠΑΣΟΚ της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σημειώνει ότι υπάρχουν  διαφωνίες, μπορούν να γεφυρωθούν αλλά κάτι τέτοιο είναι πολιτική απόφαση και καλεί τους υποψηφίους να λάβουν θέση.

Απαντά και στην απόρριψη από την Φ. Γεννηματά για σύσκεψη όλων των υποψηφίων υπό την προεδρία του σημειώνοντας ότι εναπόκειται στους ίδιους να αποδεχθούν την πρόσκληση ή να βρουν άλλο τρόπο και να καταλήξουν και πάντως μέσα στην εβδομάδα.

Η επιστολή Αλιβιζάτου

«Έχουμε αναλάβει ένα σημαντικό αλλά δύσκολο έργο. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα το φέρουμε σε πέρας. Με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνες και χωρίς να θυσιάζουμε την ουσία στις εντυπώσεις. Αυτό περιμένουν από μας οι πολίτες. Το επιδιώκουμε, θα το πετύχουμε.

Όλοι οι υποψήφιοι απάντησαν στις προτάσεις μου της Παρασκευής 22.9.2017 και σας ευχαριστώ, όλες και όλους, γι’ αυτό.Από τις απαντήσεις σας προκύπτει ότι:(α) Χρειάζονται πιο συγκεκριμένες προτάσεις για το χρονοδιάγραμμα και το κόστος των διαδικασιών. Αναλαμβάνω την ευθύνη, σε συνεργασία με την τεχνική επιτροπή της ΑΕΔΔ, να σας τις υποβάλω για έγκριση εντός της εβδομάδος.(β) Στο ζήτημα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, παρά τις διαβεβαιώσεις των ειδικών, εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Ασφαλώς μπορούν να γεφυρωθούν. Το θέμα όμως είναι καθαρά πολιτικό και άρα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων της ΑΕΔΔ.

Είναι συνεπώς απαραίτητη η μεταξύ σας συνεννόηση, ώστε να καταλήξετε, σε λύση που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε.

Για να αποφασίσετε επί των ανωτέρω σας πρότεινα κοινή σύσκεψη. Απόκειται σε σας να την αποδεχθείτε ή να προκρίνετε άλλο προσφορότερο τρόπο για να καταλήξετε σε κοινή απόφαση, οπωσδήποτε πάντως εντός της εβδομάδος.Την επιστολή αυτή στέλνω και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση