HomeΚΡΗΤΗΕσπερίδα για το δημόσιο σύστημα υγείας

Εσπερίδα για το δημόσιο σύστημα υγείας

Σε διοργάνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – “Μάρκος Δραγούμης” (ΚΕΦίΜ) διοργανώνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στο “Μικρό Αμφιθέατρο” του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου Κρήτης, εσπερίδα με τίτλο: “Υπάρχουν φιλελεύθερες λύσεις για ένα δημόσιο σύστημα υγείας;”

Η εκδήλωση φιλοξενεί καταξιωμένους ομιλητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της δημόσιας υγείας και συντονιστή τον δικηγόρο Γιάννη Ανδρουλάκη (Γ.Γ. ΔΡΑΣΗΣ). Ομιλητές είναι οι: Νίκος Ρώμπαπας (Εκτελεστικός Διευθυντής ΚΕΦίΜ), Χαράλαμπος Λυδάκης, M.D., PhD. (Παθολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ,  Προϊστάμενος Β΄ Παθολογικής Κλινικής Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου), Γρηγόρης Πασπάτης, M.D., PhD (Γαστρεντερολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Γαστρεντερολογικού τμήματος Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηρακλείου), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, M.D., PhD (Πλαστικός Χειρουργός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης), Γιάννης Σ. Καλαντζάκης (entrepreneur υπηρεσιών υγείας, μέλος ΜΕΣΥΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ).

Οι τοποθετήσεις των ομιλητών και η ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει θα έχουν ως βασικό άξονα τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις που οδηγούν σε ένα βιώσιμο σύστημα υγείας, στο οποίο οι ίδιοι οι πολίτες θα αξιολογούν και θα επιλέγουν την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που διατίθενται στην αγορά, καθώς και τα παράλληλα οφέλη που θα προκύψουν από τη μείωση του κόστους των υπηρεσιών υγείας, τη μείωση της γραφειοκρατίας και τα χρηματοδοτικά προβλήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση