HomeHL-SportsΟλυμπιακός: Στην έξοδο ο Μπέσνικ Χάσι

Ολυμπιακός: Στην έξοδο ο Μπέσνικ Χάσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κοσσοβαρός τεχνικός θα πληρώει το μάρμαρο της ανατροπής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων – Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι πολύ πιθανό να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με την Γιουβέντους

«Δεν σκέφτομαι το δικό μου μέλλον, αλλά το μέλλον της ομάδας, Χάσαμε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε κι αυτό είναι το σημαντικό». Τάδε έφη Μπέσνικ Χάσι στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Μόνο που αυτή όπως όλα δείχνουν ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση του Κοσσοβάρου τεχνικού ως προπονητή του Ολυμπιακού καθώς η θητεία του στους ερυθρόλευκους αποδείχθηκε βραχύβια.

Ο Ολυμπιακός που στα πέντε τελευταία παιχνίδια είχε τις ήττες από Σπόρτινγκ και ΑΕΚ (με τον τρόπο που αυτή έγινε) και τις δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Αστέρα και μοναδική νίκη το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα, χρεώνει στον Χάσι πέρα από τα αποτελέσματα και κακή διαχείριση των αγώνων και του υλικού και αναζητείται αντικαταστάτης.

Το μόνο που απομένει είναι να εκδοθεί και η επίσημη ανακοίνωση,  με τον διάδοχο του Χάσι δύσκολο πάντως να προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο βασικός υποψήφιος για να κοουτσάρει την ομάδα στο ματς του Champions League, αλλά ήδη οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τεχνικό στην ξένη αγορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση