HomeΣΠΟΡΔηλώσεις προπονητών Ολυμπιακού και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις προπονητών Ολυμπιακού και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέβεν Σπάχια (προπονητής Μακάμπι Τελ Αβίβ): «Πρώτα απ’ όλα, ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση. Παίξαμε ένα ακόμα παιχνίδι μαζί και κάναμε άλλο ένα βήμα μπροστά, καθώς οι παίκτες μας δεν έχουν παίξει μαζί στο επίπεδο αυτό.

Μπορούμε, όμως, να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Θα αναλύσουμε τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο και μέσω της προπόνησης, θα βελτιωθούμε.

Σήμερα είχαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Εμείς το παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά κέρδισε η καλύτερη ομάδα.»

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού): «Δεν μας ενδιαφέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να μονταριστεί η ομάδα και να καταλάβουν όλοι τη νοοτροπία μας, αμυντικά και επιθετικά. Οι νέοι παίκτες έχουν αφομοιώσει τα στοιχεία μας και με τις προπονήσεις και τους αγώνες θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο.

Έχουμε, δηλαδή, περιθώρια βελτίωσης και για εμένα, η τρίτη περίοδος είναι όπως θέλω να παίζει η ομάδα. Η καλή άμυνα μάς έδωσε ρυθμό στην επίθεση.

Σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε σύντομα όλοι μαζί. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές του τουρνουά και όσοι βοήθησαν σε αυτό.

Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και τους ευχόμαστε να γίνει θεσμός γιατί είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση