HomeHL-SportsΚρητική φιλοξενία

Κρητική φιλοξενία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι προπονητές και οι παράγοντες των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο 2nd INTERNATIONAL BASKETBALL TOURNAMENT CRETE/ΗERAKLION είχαν τη χαρά να «γευτούν» την κρητική φιλοξενία.

Oι κκ Σφαιρόπουλος, Σπάχια, Πρίφτης και Αλιμπίγεβιτς μαζί με τους παράγοντες των ομάδων φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Ηρακλείου, την Alfa Plus και το Ferias Travel σε ένα παραδοσιακό κτήμα και γεύτηκαν μοναδικές Κρητικές γεύσεις.

Στο περιθώριο του γεύματος, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Χρήστος Σταυρόπουλος παρέδωσε στους κ. Μιζράχι, Ρίστοβιτς, Ρουσσάκη, Μαρκάκη και Βαρδαβά καθώς και στην κ. Ακσάνοβα ένα αναμνητικό που ετοίμασαν οι «ερυθρόλευκοι» για όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την όμορφη μπασκετική γιορτή.

Στη φωτογραφία ξεχωρίζουν οι ιδιοκτήτες της Μακάμπι με προεξέχοντα τον πρόεδρο Μισράχι(ηγετική φυσιογνωμία με 49 χρόνια στην προεδρία της) και την Αντιπρόεδρο της BC UNICS Ολγα Ασκάνοβα.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη Μακάμπι στον τελικό του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου (20:30).Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στο πλαίσιο του μικρού τελικού του τουρνουά, η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (18:00).

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση