HomeHL-SportsΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O ΠΑΟΚ μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά πέτυχε το ζητούμενο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας τη νίκη έστω και με το ισχνο 1-0 στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε στο 55ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 45′.

Ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης είχε γενικά καλή παρουσία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη επαναπαύτηκε στο υπέρ του 1-0 και άφησε γήπεδο στους φιλοξενούμενους που όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Στο 11′ έγινε η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς πάσαρε την μπάλα στον Πέλκα που μεταβίβασε στον Ελ Καντουρί, αλλά αυτός αστόχησε σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο 18′ ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε μπροστά στην πρώτη του ευκαιρία αλλά η κεφαλιά του Κοζορώνη έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 20′ δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ με το 3-5-2 του Γιάννη Πετράκη ήταν πολύ καλός αμυντικά και δεν άφηνε διαδρόμους στα μετόπισθεν του Βελλίδη, χωρίς όμως να καταφέρνει να γίνει απειλητικός.

Δυο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Λίλα τραυματίστηκε και αποχώρησε με τον ΠΑΣ από το σημείο εκείνο να παίζει με 11 Ελληνες αφού στην θέση του πέρασε ο Μανθάτης, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα μετά την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της νίκης και στο 56΄ άνοιξε το σκορ όταν από σέντρα του Τσίμιροτ, ο Μάτος έκανε την κεφαλιά πάσα στον Πρίγιοβιτς και αυτός με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 1-0.

Τρία λεπτά νωρίτερα ο Πρίγιοβιτς σούταρε η μπάλα κόντραρε στον Μάτος, αλλά ο Βελλίδης έκανε σπουδαία επέμβαση πάνω στην γραμμή του τέρματος του.

Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε και αυτό έδωσε το περιθώριο στον ΠΑΣ να βγει πιο επιθετικά διεκδικώντας το γκολ και την ισοφάριση, χωρίς όμως να γνωρίσει άμεσους κινδύνους η εστία του Ρέί.

Γκολ: 55′ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Μαυροπάνος (ΠΑΣ), Καρανίκας (ΠΑΣ), Σολτάνι (ΠΑΣ)

Δοκάρια: 45+1′ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Λέοβατς, Βαρέλα, Σαμπράνο, Μάτος, Μαουρίτσιο (68′ Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Πέλκας (65′ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75′ Mακ), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
 Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68′ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61′ Σολτάνι), Λίλα (43′ Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος και Χαλκιαδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση