HomeHL-9Τραπέζι για τον Μιχάλη…που “έφυγε” πριν από 40 ημέρες

Τραπέζι για τον Μιχάλη…που “έφυγε” πριν από 40 ημέρες

Ανείπωτη η θλίψη για την οικογένεια και τους φίλους του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανείπωτη η θλίψη για την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 18χρονου Μιχάλη Λαζανάκη, ο οποίος χάθηκε πριν από 40 ημέρες στο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή των Μοιρών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε… καρφώθηκε σε δέντρο.

Οι γονείς και τα αδέρφια του δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία, που “χτύπησε” την πόρτα τους, αφού ο Μιχάλης “έφυγε” για πάντα από κοντά τους και δε θα τον σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους.

mixalis1

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Αμπελούζου, τόπος καταγωγής του πατέρα του Μιχάλη, αλλά και του Αγίου Θωμά, απ’όπου κατάγεται η μητέρα του, όλο αυτό το διάστημα συμπαραστέκεται στην οικογένεια, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο της για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Η οικογένεια του τελεί σήμερα 40ημερο μνημόσυνο στη μνήμη του άτυχου παλικαριού από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελούζο.

Μάλιστα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προσφέρει φαγητό σε όσους παρευρεθούν στην τοποθεσία Πλατάνια του χωριού.

mixalis4

Ο 18χρονος Μιχάλης ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία, προσφιλές, χαμογελαστό, που αγαπούσε το χωριό του και όλοι είχαν πάντα έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση