HomeΣΠΟΡΑυτοί είναι οι νικητές στο 3Χ3 στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ

Αυτοί είναι οι νικητές στο 3Χ3 στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ

Αύριο οι τελικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ευχή για καλή σχολική χρονιά για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες , όπως και καλή αγωνιστική σαιζόν  για τους αθλητές συνόδεψε το εναρκτήριο τζάμπολ του 2nd Indoor basketball tournament που διεξήχθη στα βοηθητικά γήπεδα του Κλειστού «Δύο Αοράκια» στο πλαίσιο   του» 2st International Basketball Tournament Crete /Heraklion» που διοργανώνουν ALFA PLUS Α.Ε. , FERIAS TRAVEL έχοντας την συμπαράσταση Περιφέρειας Κρήτης  και Δήμου Ηρακλειου. Ολα τα έσοδα και οι προσφορές ακόμα και σε είδος,  από την συμμετοχή των ομάδων στα 3 ON 3, θα πάνε στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης το οποίο στηρίζει η διοργάνωση.

tournoua-aftografa

Στις 4,5 ώρες δράσεις μικροί και μεγάλοι έζησαν έντονες στιγμές αγωνιστικής δράσης υπό την επίβλεψη γιατρού και εθελοντών της  ομάδας ΄΄Φίλιος Ζευς΄΄.

Η χαρά των συμμετεχόντων κορυφώθηκε κατά την επίσκεψη αθλητών και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρους και μεγάλους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι προέκυψαν οι ακόλουθες ανά κατηγορία νικήτριες ομάδες :Ηράκλειο 3 ,BALLERS, Fantastic 4 , 3on3 Stars4 , Ηράκλειο 2 , Super Girls (γκρουπ κοριτσιών) , Θα Σέβεστε , ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ , The champions (μικτή συμμετοχή),oι αθλητές και αθλήτριες των οποίων πήραν προσκλήσεις για τους αυριανούς τελικούς. Ολοι οι συμμετέχοντες με προσφορά του μεγάλου χορηγού Cosmosport πήραν  αναμνηστικό μπλουζάκι.

tournoua-aftografa3

Αύριο οι τελικοί 

Αύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον  τελικό του διεθνούς τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 8:30μ.μ.στα «Δυο Αοράκια». Στις 6μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Ούνιξ Καζάν και τον Ερυθρό Αστέρα.

Πώληση εισιτηρίων

Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το τουρνουά, από τα προκαθορισμένα σημεία διάθεσης που είναι:

Crete IBT Web (μόνο print@home)    www.crete-ibt.com

Tickethour Call Centre (μόνο print@home)

Tickethour Web (μόνο print@home)     buy.tickethour.com

Κλειστό ΄΄Δύο Αοράκια΄΄

Διαφήμιση
Διαφήμιση