HomeΕΛΛΑΔΑΆδωνις: Όσο ο Τσίπρας κρατάει τον Κουρουμπλή στη θέση του τόσο δείχνει πόσο αδύναμος είναι

Άδωνις: Όσο ο Τσίπρας κρατάει τον Κουρουμπλή στη θέση του τόσο δείχνει πόσο αδύναμος είναι

Νέα κριτική και αποκαλύψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της μετά το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ που οδήγησε στην πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για το ότι δεν αποπέμπει τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Ο Σαρωνικός έχει καταστραφεί γιατί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Την παραίτηση Κουρουμπλή την ζητά η Ελλάδα. Κάθε ημέρα που τον κρατά ο Τσίπρας καταλαβαίνει η Ελλάδα πόσο ο πρωθυπουργός είναι αδύναμος» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου.

Παράλληλα αποκάλυψε άλλη μια ανακολουθία των όσων έχει πει ο υπουργός Ναυτιλίας επισημαίνοντας ότι ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έλεγε ότι το σήμα κινδύνου το εξέπεμψε το Αγία Ζώνη ΙΙ, στη συζήτηση στη Βουλή την Παρασκευή είπε ότι το σήμα SOS το εξέπεμψε άλλο πλοίο.

«Είναι δυνατόν ο υπουργός να μην ξέρει μια εβδομάδα μετά τι έγινε με το ατύχημα;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Κατηγόρησε, επίσης, τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι λασπώνουν τους αντιπάλους του επισημαίνοντας την ίδια στιγμή ότι επί Πολάκη η Ελλάδα έχασε 13 θέσεις στην κατάταξη για τις παροχές υπηρεσιών υγείας.

Όσον αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας όταν γίνει κυβέρνηση είπε ότι «ποτέ δεν είπαμε ότι θα παραβιάσουμε τις συμφωνίες όταν γίνουμε κυβέρνηση. Προφανώς θα είμαστε υπό επιτροπεία αλλά αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ ήταν ότι θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις ώστε να προχωρήσουμε σε μείωση φόρων ως αντάλλαγμα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση