HomeHL-GreeceΣοκ στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένη έμενε επί δύο μέρες με το νεκρό γιο της

Σοκ στα Τρίκαλα: Ηλικιωμένη έμενε επί δύο μέρες με το νεκρό γιο της

Στους Γόμφους Τρικάλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός επί ένα διήμερο (τουλάχιστον) παρέμεινε στο σπίτι του στους Γόμφους Τρικάλων ο Νίκος Ρουμπιές, ευρέως γνωστός στο χωριό ως «Κανάρης».

Ο 63χρονος άντρας, παλιός ναυτικός και άνεργος τα τελευταία πολλά χρόνια, ζούσε με την υπέργηρη μητέρα του στο σπίτι τους στο χωριό. Όλα αυτά τα χρόνια τους παρείχε ηθική και οικονομική στήριξη ο εξάδελφός του. Αυτός ανησύχησε το πρωί της Παρασκευής, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε δυο-τρεις μέρες να μιλήσει μαζί του.

Παρακάλεσε συγγενείς απ’ το χωριό να τον αναζητήσουν, δίχως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr αργά το μεσημέρι ανέβηκε ο ίδιος στο χωριό και όταν ρώτησε τη μητέρα του η οποία έχει συμπτώματα άνοιας που είναι εκείνη του απάντησε στα Τρίκαλα και του ψέλλισε «να έχει και κλειστή τη πόρτα απ’ το δωμάτιο και δεν ξέρω».

Ο ξάδελφος πλησίασε, τον κάλεσε στο τηλέφωνο, αυτό χτύπαγε μέσα από το δωμάτιο και μια έντονη μυρωδιά κατέκλυζε το χώρο. Υποχρεώθηκε να τη σπάσει τη πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς ο εξάδελφός του ήταν νεκρός και το πτώμα σε σήψη.

Ο 63χρονος κηδεύτηκε λίγες ώρες αργότερα από τον Ιερό Ναό του χωριού, συνοδεία συγγενών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση