HomeHL-SportsΣυνεχίζεται η προσπάθεια για την εξεύρεση χορηγών εντός και εκτός Κρήτης

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την εξεύρεση χορηγών εντός και εκτός Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η προσπάθεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την εξεύρεση μεγάλων χορηγών εντός και εκτός Κρήτης, συνεχίζεται ακατάπαυστα.

Στο πλαίσιο της προσπάθεια αυτής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, είχε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με εκπρόσωπο του Ομίλου εκπαιδευτήρια ΞΥΝΗ και συζήτησαν διάφορους τρόπους συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση έγινε με το στέλεχος της εταιρείας Χρήστο Κωστάκη, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο, για το σκοπό αυτό.

Εγινε μια πρώτη επαφή σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι για την επαφή  της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΞΥΝΗ, σημαντική ήταν η συμβολή του Κρητικού και γνωστού φίλου του ΟΦΗ στην Αθήνα Αντώνη Βλαχιώτη (αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών κρητικών σωματείων).

Μάλιστα και ο ίδιος παρέστη στην συνάντηση, μαζί με τον πρόεδρο της Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών κρητικών σωματείων Μανόλη Πατεράκη και μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, συζήτησαν την αξιοποίηση του κρητικού στοιχείου στην Αθήνα και την δυναμική παρουσία του στις υποχρεώσεις του ΟΦΗ, αλλά και άλλα ζητήματα που σχεδιάζει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε ότι αφορά την αξιοποίηση της μεγάλης δύναμης του ΟΦΗ, στην πρωτεύουσα.

Στην συνάντηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον εκπρόσωπο των εκπαιδευτηρίων ΞΥΝΗ, παραβρέθηκαν ακόμη ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Στεφανουδάκης και εκ μέρους του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο  Πάνος Πιλαφτσής.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, διακρίνονται απο αριστέρά οι κ.κ. Βλαχιώτης, Τσάλος, Κωστάκης, Πατεράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση