HomeHL-9Κουντουρά: «Η Κρήτη πρωταγωνίστρια στον τουρισμό»

Κουντουρά: «Η Κρήτη πρωταγωνίστρια στον τουρισμό»

Τί είπε η υπουργός από τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Κρήτη είναι πρωταγωνίστρια στον τουρισμό» τόνισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  κατά την διάρκεια σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Η κ. Κουντουρά παράλληλα ανέφερε πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς στον τομέα του τουρισμού και έχουν κλείσει πολλές συμφωνίες.

«Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη αλλά και με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Καταφέραμε μέσα από πολύ καλές συμφωνίες και με Ρωσία και με Γερμανία να πετύχουμε την επιμήκυνση της περιόδου για την Κρήτη, γιατί ήταν η πιο ώριμη αγορά η οποία μπορούσε πραγματικά να το υποστηρίξει».

Η ίδια υπενθύμισε ότι «το 2016 ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές τις αφίξεις και ολοκληρώθηκαν σχεδόν στο φθινόπωρο. Η θερινή, λοιπόν, τουριστική περίοδος επιμηκύνθηκε. Ο Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος του 2016 ήταν οι καλύτεροι μήνες όλων των εποχών. Το 2017 συνεχίστηκε γιατί όραμά μας είναι να έχουμε 365 μέρες τον χρόνο τουρισμό.

Η Κρήτη απολαμβάνει όλα τα οφέλη των επισκεπτών οι οποίοι έρχονται και μαγεύονται από αυτό το υπέροχο νησί και από τη ζεστή φιλοξενία σας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση