Συγκλονίζει ξανά η μητέρα της Στέλλας καθώς με νέα επιστολή της ζητά απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς για την πορεία των έργων στο «φονικό» σημείο όπου έχασαν την ζωή τους οι δύο νέοι, Γιάννης και Στέλλα.

Μάλιστα, η μητέρα της Στέλλας ζητά από τους φορείς να βιαστούνε ώστε να μην συμβεί κι άλλο ατύχημα «στον καταραμένοι δρόμο» γιατί όπως επισημαίνει «δεν θα είμαι η μόνη που δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Η επιστολή της έχει αποδέκτες τον δήμαρχο Χανίων, τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων αλλά και τον περιφερειάρχη Κρήτης.

Διαβάστε την επιστολή της

Καλημέρα σας. Σήμερα, 34 μέρες μετά το διπλό φονικό που έγινε στην Ελ. Βενιζέλου στα Κουνουπιδιανά Χανίων, έξω από το Πολυτεχνείο, αισθάνομαι την ανάγκη, να θέσω μερικά ερωτήματα και να λάβω όμως και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Αγαπητέ κ. Βάμβουκα, Δήμαρχε Χανίων, μετά από τη συνάντηση που είχατε, με την επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «Για τη Στέλλα και τον Γιάννη» στις 30/08/17, δηλώσατε ότι, υπεύθυνη για την κατασκευή και περάτωση του έργου για χάραξη, πεζοδρόμηση και κατασκευή πεζογεφυρών, είναι η Περιφέρεια. Ενδιάμεσα, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση φαναριών έξω από την πύλη του Πολυτεχνείου. Η ερώτησή μου είναι: Έχετε μήπως ενημερωθεί από την περιφέρεια, για τυχόν εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα; Είχατε μήπως την περιέργεια να ρωτήσετε αν έχει προχωρήσει κάτι;

Αγαπητέ κ. Βουλγαράκη, Αντιπεριφερειάρχη, διαβεβαιώσατε την επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «για τη Στέλλα και τον Γιάννη», ότι έχει γίνει ανάθεση της μελέτης για το έργο στην Ελ. Βενιζέλου. Θα ήθελα να μάθω, κατ’ αρχήν, αν πρόκειται για νέα μελέτη και όχι αυτή που είχε καταθέσει το Πολυτεχνείο Κρήτης στην περιφέρεια από το 2014, με υπενθύμιση το 2016; Αν μιλάμε για νέα μελέτη, θα ήθελα να μάθω, αν έχετε καθόλου άγχος για την ολοκλήρωσή της και αν έχετε πιέσει καθόλου τα άτομα που την έχουν αναλάβει. Αγαπητέ κ. Αρναουτάκη, Περιφερειάρχη Κρήτης, δεσμευτήκατε στην επιτροπή της ομάδας ΚΚΑΠΠ «για τη Στέλλα και τον Γιάννη», ότι μόλις πάρετε στα χέρια σας τη σχετική μελέτη, θα αποδεσμεύσετε άμεσα τις σχετικές δαπάνες, έτσι ώστε να υλοποιηθεί το έργο ΑΜΕΣΑ. Η ερώτησή μου προς εσας είναι. Έχετε ενδιαφερθεί να μάθετε για την πορεία εξέλιξης της μελέτης; Έσείς έχετε πιέσει καθόλου τους συνεργάτες σας για το θέμα αυτό; Κύριοι ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!! Αν για κακή μας τύχη, συμβεί κι άλλο δυστύχημα στον καταραμένο αυτό δρόμο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα είμαι η μόνη που δεν μπορώ να κοιμηθώ… Αν νομίζετε ότι το θέμα θα ξεχαστεί, τότε δυστυχώς για σας, να σας ενημερώσω, ότι όσο υπάρχω, δεν θα υπάρχει στιγμή που θα ξεχάσω πόσο άδικα χάθηκαν τα παιδιά μας και κατ’επέκταση, δεν θα αφήσω να ξεχαστεί και από όλο τον κόσμο. Αναμένω, με αγωνία θα έλεγα, τις απαντήσεις σας, με όποιο τρόπο επιλέξει ο καθένας από σας.

Με εκτίμηση,

Η μητέρα της Στέλλας

Η απάντηση του δημάρχου Χανίων

Στην επιστολή της μητέρας της αδικοχαμένης Στέλλας απάντησε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας ο οποίος την ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει προβεί.

Δείτε την απάντηση:

apanthsh-bamboyka

Διαφήμιση
Διαφήμιση