HomeHL-9Κλέφτηκαν στην Ζάκυνθο και κρύφτηκαν στην… Κρήτη

Κλέφτηκαν στην Ζάκυνθο και κρύφτηκαν στην… Κρήτη

Ένας Πακιστανός με μία 15χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ταξίδι από τη Ζάκυνθο στην Κρήτη, όχι για μήνα του μέλιτος, αλλά για να «κρυφτούν» από την Αστυνομία, έκανε μία ανήλικη από το νησί των Επτανήσων κι ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος φίλος της από το Πακιστάν!

Το έθιμο της «κλεψιάς» φαίνεται πως δεν είναι αποκλειστικό … προνόμιο των Κρητικών, αλλά και των Πακιστανών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 25χρονος, ο οποίος διέμενε παλιά στην Κρήτη, όπου εργαζόταν, φεύγοντας από το νησί πήγε στη συνέχεια στη Ζάκυνθο όπου, όπως οι πληροφορίες λένε, γνώρισε τη 15χρονη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν τρελά, όμως οι γονείς της κοπέλας αντιδρούσαν στη σχέση αυτή.

Ο νεαρός από το Πακιστάν, ο οποίος είχε φίλους και γνωστούς στην Κρήτη, πρότεινε στην 15χρονη να «κλεφτούν» και να τον ακολουθήσει στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Αστυνομικοί από τη Ζάκυνθο, έχοντας πληροφορίες για την παρουσία των δύο νέων στην Κρήτη επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στο Αρκαλοχώρι, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και διαπίστωσαν ότι πράγματι οι δύο νέοι βρίσκονταν στην περιοχή, είχαν όμως φύγει, προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Πειραιά.

Ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και οι λιμενικοί κατάφεραν και βρήκαν τον 25χρονο και τη 15χρονη λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής.

Ο 25χρονος, έχοντας προηγηθεί μήνυση από τους γονείς της ανήλικης, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη Ζάκυνθο για να συνεχιστεί η προανάκριση.

Η 15χρονη πάντως φέρεται να δήλωσε ερωτευμένη με τον αλλοδαπό φίλο της και πως τον ακολούθησε με τη θέλησή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση