HomeΕΛΛΑΔΑ“Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ζητούμενο είναι μια ενωμένη Κεντροαριστερά”

“Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ζητούμενο είναι μια ενωμένη Κεντροαριστερά”

Παρέμβαση Νίκου Ανδρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρέμβαση στο θέμα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Κεντροαριστερά, έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην ΕΡΤ – 3 και στην εκπομπή «επιΚΟΙΝΩΝΙΑ» με τη Δώρα Αυγέρη και τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου. Μετά την επιστολή της Vodafone στην επιτροπή Αλιζιβάτου, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε τα εξής:

«Πρόκειται για τεχνικά θέματα που δεν αφορούν τους πολίτες. Οποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ενδιαφέρον θα είναι να υπάρξει μια ενωμένη και ισχυρή Κεντροαριστερά.

Μεγιστοποιείται ένα ζήτημα το οποίο είναι τεχνικό. Τις εκλογές δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ αλλά η επιτροπή Αλιβιζάτου η οποία και κάνει προσπάθειες. Υπερασπίζομαι την παρουσία του κ. Αλιβιζάτου και θεωρώ ότι μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν μπορεί να γίνει στις 5 Νοεμβρίου, ας γίνει λίγο μετά.

Τον πολίτη τον ενδιαφέρει αν εμείς έχουμε να πούμε κάτι. Για τους φόρους, για την ανεργία των παιδιών του, για όσους έφυγαν στο εξωτερικό και για όσους έμειναν εδώ.

Ο στόχος δεν είναι οι ημερομηνίες ή ο αριθμός των υποψηφίων. Ο στόχος είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών να υπάρξει μια ισχυρή ηγεσία που θα οδηγεί σε ένα ιδρυτικό συνέδριο της ενωμένης Κεντροαριστεράς, για να τελειώνουμε μ’ αυτόν τον μικρό δικομματισμό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση