HomeHL-9Κλεισμένοι οι δρόμοι στο Ηράκλειο αναμένοντας τον .. πρωθυπουργό

Κλεισμένοι οι δρόμοι στο Ηράκλειο αναμένοντας τον .. πρωθυπουργό

Σε εξέλιξη οι δύο κινητοποιήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η προσέλευση των συμμετεχόντων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών, τοπικών αρχών και φορέων, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης.

Το συνέδριο θα κλείσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 το απόγευμα, ενώ το ιστορικό κέντρο της πόλης παραμένει αποκλεισμένο για τα οχήματα.

Την ίδια ώρα, η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται και οι δύο κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.

Πολλοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί με τους τροχονόμους να εκτρέπουν την κυκλοφορία με αποτέλεσμα να έχει σημειωθεί συμφόρηση στις εκτός των τειχών περιοχές. Κλούβες της αστυνομίας εμποδίζουν την πρόσβαση, ταινίες της τροχαίας και σχοινιά έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία σε διάφορα κομβικά σημεία στο κέντρο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί και στο ξενοδοχείο ΑΣΤΟΡΙΑ όπου μάλιστα έχει εγκατασταθεί και ανιχνευτής μετάλλων!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση