HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ Σάρα Κόνορ επιστρέφει στον «Εξολοθρευτή» μετά από 25 χρόνια

Η Σάρα Κόνορ επιστρέφει στον «Εξολοθρευτή» μετά από 25 χρόνια

Η Λίντα Χάμιλτον στον ρόλο που την σημάδεψε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια τρομερή έκπληξη επιφύλασσε στους φανατικούς θαυμαστές του ο Τζέιμς Κάμερον.

Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να επαναφέρει τον χαρακτήρα της Σάρα Κόνορ στην νέα ταινία Εξολοθρευτή που ετοιμάζει.

Μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο ρόλος επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από 25 χρόνια. Ο λόγος για την 60χρονη πλέον Λίντα Χάμιλτον, πρωταγωνίστρια του «Εξολοθρευτή», η οποία θα δουλέψει ξανά με τον Τζέιμς Κάμερον για τη νέα ταινία της σειράς, που ετοιμάζουν η Skydance και η Paramount.

Την ανακοίνωση έκανε ο διάσημος σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε. Ο Κάμερον ελπίζει ότι με την επιστροφή της Λίντα Χάμιλτον, θα κάνει μια ισχυρή δήλωση για τους γυναικείους ρόλους στις ταινίες δράσης. «Υπάρχουν 50χρονοι και 60χρονοι ηθοποιοί οι οποίοι παίζουν σε τέτοιες ταινίες και σκοτώνουν όλους τους κακούς», δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν ωστόσο τέτοια παραδείγματα για γυναίκες».

Η νέα ταινία, που θα είναι η 6η της σειράς, δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά θα αποτελεί το σίκουελ του θρυλικού «Terminator 2: Judgement Day» του 1991 και θα είναι το πρώτο μέρος μίας νέας τριλογίας. Η Λίντα Χάμιλτον και ο Ντέιβιντ Κάμερον υπήρξαν παντρεμένοι για ένα σύντομο διάστημα στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση