HomeHL-SportsΣτις επάλξεις ο Κομεσίδης

Στις επάλξεις ο Κομεσίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άσος του ΟΦΗ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Παπαδόπουλου * Συνέντευξη Τύπου από τον Τσάλο

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου τέθηκε ξανά ο Δημήτρης Κομεσίδης. Ο άσος του ΟΦΗ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, σε αντίθεση με τον Άγγελο Οικονόμου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ακολουθεί θεραπεία.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί το φιλικό δίτερμα με την Παλαιόχωρα στο ΒΑΚ, το οποίο είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, η συνέντευξη Τύπου που προγραμμάτιζε ο Φώτης Τσάλος θα γίνει τη Δευτέρα , με τον πρόεδρο του ΟΦΗ να κάνει απολογισμό της δίμηνης θητείας του και να ενημερώνει για τις ενέργειες που έχουν γίνει και θα γίνουν για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Την προσεχή Δευτέρα  στις 11 π.μ. στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ, θα γίνει η συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει ένα απολογισμό της δίμηνης θητείας του στην προεδρία της ομάδας και θα ενημερώσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο.

Παράλληλα θα αναφερθεί σε ενέργειες που έχουν γίνει σε ότι αφορά στην καλύτερη οργάνωση της ομάδας, αλλά και σε κάποιες καινοτόμες ιδέες, που έχουν να κάνουν με την δυναμική του ονόματος του ΟΦΗ και μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν στο σύλλογο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση