HomeΚΟΣΜΟΣΣτο στόχαστρο του βελγικού Τύπου η Ryanair

Στο στόχαστρο του βελγικού Τύπου η Ryanair

L' Echo: Πέρασε πια η εποχή των πρωτοπόρων χαμηλού κόστους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κυρίαρχο θέμα στον βελγικό Τύπο είναι σήμερα οι ακυρώσεις πτήσεων της Ryanair από και προς το Βέλγιο.

Η εφημερίδα Le Soir σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της μιλά για το τέλος του κύκλου ενός οικονομικού μοντέλου, υποστηρίζοντας ότι για την ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, η οποία άλλαξε ριζικά τον ευρωπαϊκό ουρανό την τελευταία εικοσαετία και έγινε το νούμερο ένα στην Ευρώπη, θα υπάρξει αναπόφευκτα ένα «πριν» και ένα «μετά» το Σεπτέμβρη του 2017, αφού μοιάζει σαν η εταιρεία να έφθασε στο τέλος της λογικής και των κινητήρων της επιτυχίας της.

Ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στη Ryanair, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εμφανίζεται από τη μεριά της και η εφημερίδα L’ Echo στο κύριο άρθρο της, υπογραμμίζοντας ότι πέρασε πια η εποχή των πρωτοπόρων χαμηλού κόστους, όταν οι χαμηλές τιμές δικαιολογούσαν όλες τις υπερβολές και οι επιβάτες αποδέχονταν να τους κακομεταχειρίζονται. Πλέον ο επιβάτης, σύμφωνα με την εφημερίδα, απαιτεί σεβασμό, γεγονός που θα πρέπει να το γνωρίζουν στο εξής οι εταιρείες, διαφορετικά κινδυνεύει να καταστραφεί κάθε προσπάθεια αποκατάστασης της εταιρικής εικόνας.

Η La Libre Belgique προβάλλει επίσης στο κεντρικό της πρωτοσέλιδο τις αντιδράσεις των πιλότων της Ryanair, μιλώντας για επανάσταση ενάντια στη διοίκηση της εταιρείας.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση