HomeΕΛΛΑΔΑΛαζαρίδης: Η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στον Σαρωνικό

Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στον Σαρωνικό

Νέα Δημοκρατία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο κ. Κουρουμπλής, ανθρώπινα, μπροστά σε αυτήν την πολύ μεγάλη οικολογική καταστροφή που έχει συμβεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα έπρεπε μόνος του να θέσει την παραίτηση στη διάθεση του πρωθυπουργού».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».

«Δυστυχώς, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αυτή η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στο, Σαρωνικό» τόνισε ο κ. Λαζαρίδης. «Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τόσο ως προς την άδεια του πλοίου, όσο και ως προς το πώς αυτό το πλοίο ήταν αξιόπλοο. Πώς βυθίστηκε ένα πλοίο μέσα στο λιμάνι με συνθήκες σχεδόν άπνοιας; Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού είναι πάρα πολύ μεγάλες» πρόσθεσε.

«Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την ανικανότητα της κυβέρνησης. Υπάρχει ένα πλοίο στο Αιγαίο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας. Η συνδρομή αυτού του πλοίου ζητήθηκε τέσσερις ημέρες μετά. Δεν τόλμησε, δεν σκέφτηκε, δεν ήξερε ένας άνθρωπος στο υπουργείο να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει τη βοήθεια αυτού του πλοίου στο πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της απορρύπανσης. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η κυβέρνηση έδρασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει αυτό το συμβάν» επισήμανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση