HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜε επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Με επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Συμμετείχαν πάνω από 300 παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης. Από την 19η Ιουνίου που ξεκίνησε η πρώτη εβδομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέχρι την 8η Σεπτεμβρίου που ολοκληρώθηκε το τελευταίο πρόγραμμα, το καλοκαίρι του 2017 υλοποιήθηκαν συνολικά 18 εβδομαδιαία προγράμματα με 304 συμμετοχές παιδιών διαφόρων ηλικιών, από προνήπια μέχρι Α’ τάξης γυμνασίου.

programmata-mfi-2

Η εκπαιδευτική ομάδα, το προσωπικό του Μουσείου και ο Σύλλογος Φίλων ΜΦΙΚ με ανακοίνωσή τους «θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου, τα οποία μας χάρισαν αμέτρητες στιγμές δημιουργικότητας, έμπνευσης, αυθορμητισμού και γέλιου».

programmata-mfi-1

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης είναι έτοιμο να υποδεχτεί και πάλι παιδιά και εφήβους στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία που έχει επιμεληθεί η έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα του. Περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΜΦΙΚ: www.nhmc.uoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση