HomeΕΛΛΑΔΑΚαμίνης: Η προοδευτική δημοκρατική παράταξη θα φτιάξει την Ελλάδα του αύριο

Καμίνης: Η προοδευτική δημοκρατική παράταξη θα φτιάξει την Ελλάδα του αύριο

Συνέντευξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο κ. Καμίνης τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει υπέρ της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής στη διαδικασία, και γι αυτό υπέρ της ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας.

«Η δημοκρατική παράταξη έχει μία τεράστια ευκαιρία να φέρει στην κάλπη εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά της διασποράς και ειδικά τα 450.000 παιδιά που ξενιτεύτηκαν τα τελευταία 8 χρόνια», σημειώνει συμπληρώνοντας ότι «η μαζική συμμετοχή θα αδρανοποιήσει στρατούς και μεραρχίες που θέλουν ηγέτη και όχι ισχυρή παράταξη».

Ο κ. Καμίνης καταλήγει λέγοντας ότι η συζήτηση για την εκλογική διαδικασία πρέπει να κλείσει γιατί κουράζει και εν τέλει απογοητεύει τους πολίτες.

«Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους μιλάω εγώ -και να μην ξεχνάμε ότι είμαι και δήμαρχος που δύο φορές με έχει υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ- δε λένε ότι το ΠΑΣΟΚ υπήρξε αλάνθαστο. Αυτό στο οποίο επιμένουν οι άνθρωποι -και έχουν δίκιο- είναι ότι στη μεγάλη τους πλειονότητα οι σοβαρές μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη χώρα έγιναν με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, είτε μιλάμε για τον Αντρέα Παπανδρέου είτε για τον Κώστα Σημίτη, είτε για τον Γεώργιο Παπανδρέου. Φυσικά και υπήρξαν παρεκκλίσεις από αυτή την πορεία, όλοι φέρουμε μια κάποια ευθύνη για την σημερινή κρίση, αλλά εάν βάλουμε στη ζυγαριά τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. και της Νέας Δημοκρατίας, πιστέψτε με πως δεν είναι ίδιες», δηλώνει ο κ. Καμίνης.

Απαντώντας στην ερώτηση τι πρόκειται να κάνει μόλις εκλεγεί, ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως το πρώτο του βήμα θα είναι να καλέσει όλους τους συνυποψήφιους του να κάτσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι προκειμένου μαζί να σχεδιάζουν τον τρόπο που θα κάνουν την παράταξη μεγάλη, ξανά.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση