HomeHL-LifestyleΗ συγγραφέας του «Sex & the City» αποκαλύπτει…

Η συγγραφέας του «Sex & the City» αποκαλύπτει…

Τον πραγματικό λόγο που η Κάρι κατέληξε με τον Mr. Big

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Sex and the City» τελείωσε το 2004 με τον Mr. Big να εξομολογείται επιτέλους την αγάπη του στην Κάρι και τους δυο τους να γίνονται κανονικό ζευγάρι μετά από πολλές περιπέτειες και ανατροπές στους προηγούμενους κύκλους. Ωστόσο, η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική, σύμφωνα με την συγγραφέα του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.

Η Κάντας Μπύσνελλ, η συγγραφέα του βιβλίο, σημειώνει πως η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική αποκάλυψε πως ο λόγος που η Κάρι κατέληξε με τον Big ήταν επειδή «η μητέρα μου, για κάποιο λόγο, πάντα μισούσε τον Έινταν, οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι με το πλευρό του».

Για την ακρίβεια η μητέρα της Μπύσνελλ, φαίνεται να επηρέασε την κρίση της κόρης της αφού δεν είδε ποτέ με καλό μάτι καμία άλλη σχέση της Κάρι, κάτι που φαίνεται να συνέβαλε στην κατάληξη της σχέσης των δύο πρωταγωνιστών. «Κάθε φορά που πήγαινα σπίτι να επισκεφτώ τους γονείς μου, η μητέρα μου μού έλεγε, «Γιατί η Κάρι είναι με τον Έινταν και όχι με τον Mr. Big; Πρέπει να ξεφορτωθείς τον Έινταν». Και συμπλήρωσε «Η μητέρα μου ποτέ δεν ένιωσε πως ο Έινταν ήταν ο κατάλληλος για την Κάρι».

Marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση