Απέραντη θλίψη και οδύνη για την αδικοχαμένη Μαρία Γεωργιάδη, την 33χρονη μητέρα που κατέρρευσε χθες το πρωί στην αυλόπορτα του 36ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, όπου φοιτούν τα δύο παιδιά της.

Η νεαρή γυναίκα, το πρωί της Δευτέρας, συνόδευσε το αγοράκι και το κοριτσάκι της στο σχολείο, και όπως συνήθιζε περίμενε μαζί με άλλους γονείς να ολοκληρωθεί η προσευχή και να μπουν τα παιδιά στις τάξεις τους.

Ξαφνικά όμως, κατέρρευσε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρισταμένων, οι οποίοι αρχικά πίστεψαν ότι λιποθύμησε, καθώς λίγο νωρίτερα είχε διαμαρτυρηθεί πως την πονούσε το χέρι της. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο χώρο του σχολείου στην περιοχή του Μασταμπά, διαπίστωσαν αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν να επαναφέρουν την 33χρονη που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, η νεαρή μητέρα δεν τα κατάφερε.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Βενιζελείου όπου μεταφέρθηκε, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος την οικογένειά της, αλλά και την σχολική κοινότητα του 36ου Δημοτικού, που προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να στηρίξει τα δύο μικρά μέλη της που μέσα σε λίγα λεπτά ορφάνεψαν τόσο άδικα.

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα, στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τη Μαρία. Τραγικές φιγούρες οι στενοί συγγενείς της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το ξαφνικό κακό που τους βρήκε.

Η είδηση του θανάτου της Μαρίας Γεωργιάδη συγκλόνισε την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, ενώ δεκάδες είναι τα μηνύματα στα social media από χρήστες που αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο την αδικοχαμένη μανούλα.
Ρίγη συγκίνησης σκορπά η ανάρτηση της εκπαιδευτικού Δέσποινας Αυγουστινάκη η οποία αναφέρεται στη χθεσινή ημέρα σαν αυτή “που ράγισαν οι καρδιές όλων”…

Φωτογραφίες: image-services.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση