HomeHL-9Χανιά: Έκρυβε μισό κιλό χασίς δίπλα στη μίνι φυτεία του

Χανιά: Έκρυβε μισό κιλό χασίς δίπλα στη μίνι φυτεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 37χρονος είχε μπει από καιρό στο στόχαστρο της αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας τον παρακολούθησαν και τον έπιασαν στα πράσα

Ένας υπαίθριος χώρος σε μια αγροτική περιοχή περιοχή του Δήμου Κανδάνου –Σελίνου στα Χανιά έκρυβε το ένοχο μυστικό ενός 37χρονου που καλλιεργούσε μια μικρή αλλά ιδιαίτερα αποδοτική χασισοφυτεία, όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα στην «καβάντζα» που χρησιμοποιούσε.

Με τα στοιχεία που είχαν συλλέξει για τον ύποπτο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν γίνει «σκιά» του και παρακολουθούσαν από απόσταση τις κινήσεις του χωρίς να τους αντιληφθεί. Όταν τον είδαν να φτάνει στον υπαίθριο χώρο που έκρυβε τη φυτεία, επενέβησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Στο σημείο βρήκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως δυο μέτρων, τα οποία ο δράστης είχε ξεκινήσει να αποξηραίνει.

Ανάμεσα στα χασισόδεντρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 553 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης , ενώ άλλη μια μικροποσότητα κάνναβης βρέθηκε και στην κατοικία του 37χρονου, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση