HomeΚΡΗΤΗΣτο συλλαλητήριο της Πέμπτης και οι βιοτέχνες

Στο συλλαλητήριο της Πέμπτης και οι βιοτέχνες

Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση που διοργανώνεται το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις εργασίες του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΟΕΒΕΝΗ υπογραμμίζονται τα εξής:

Οι εξαγγελίες που έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρυσι από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, για τον ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό και το πάγωμα των οφειλών στον ασφαλιστικό μας οργανισμό (πρώην ΟΑΕΕ), αποδείχθηκαν αναληθείς.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) διαμαρτυρόμενη για το ότι δεν εισακούστηκαν και αυτή τη φορά οι προτάσεις της, αποφάσισε να μην συμμετέχει στις εργασίες του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου και στην ομιλία του Πρωθυπουργού στις 21/9/2017 στο Ηράκλειο”.

Με την ίδια ανακοίνωση η διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου την ερχόμενη Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση