HomeΕΛΛΑΔΑΣτον “αέρα” ο νέος ιστότοπος του Νίκου Αδρουλάκη

Στον “αέρα” ο νέος ιστότοπος του Νίκου Αδρουλάκη

Με σύνθημα “Κίνημα Εθελοντών για να γυρίσουμε σελίδα”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σύνθημα: «Γυρίζουμε σελίδα με αυτούς που θέλουν να κάνουν και όχι με όσους θέλουν να γίνουν» ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου προοδευτικού χώρου, Νίκος Ανδρουλάκης, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας.

Στη διεύθυνση http://www.nikos.vote μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις, τις παρεμβάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στο δρόμο για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς.

Επίσης, μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα για να γίνει εθελοντής σε μια προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παράταξης που επιδιώκει να φέρει σύγχρονες ιδέες και νέο ήθος.

«Δεν είμαστε ένα ακόμη κόμμα. Είμαστε ένα Κίνημα Εθελοντών που δεν μπορεί να περιμένει από κάποιους άλλους να φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται το πολιτικό σύστημα και η Ελλάδα. Τα κόμματα τα γεννούν οι κοινωνικές ανάγκες και όχι οι φιλοδοξίες. Κι εμείς, με σχέδιο και καθαρά λόγια, κάνουμε την προσπάθεια για ανάταξη της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση