HomeΕΛΛΑΔΑΑγρίνιο: Ανατροπή στην υπόθεση τραυματισμού του 9χρονου από αεροβόλο

Αγρίνιο: Ανατροπή στην υπόθεση τραυματισμού του 9χρονου από αεροβόλο

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απροσδόκητη τροπή παίρνει η διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε στο μάγουλο ένα 9χρονο τσιγγανόπουλο, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Καλύβια του Αγρινίου. Ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης, στον οποίο ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος, αρνείται κατηγορηματικά ότι αυτός πυροβόλησε, ενώ το αεροβόλο όπλο με το οποίο εβλήθη το παιδί δεν έχει βρεθεί.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου εξετάζουν τώρα σοβαρά το ενδεχόμενο ο 9χρονος να πυροβολήθηκε από άλλο άτομο που έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με το όπλο. Ο 43χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρίες και την θέση του επιβάρυνε το μικρό οπλοστάσιο που διατηρούσε παράνομα στο σπίτι του, από δυο κυνηγετικά όπλα (μια καραμπίνα και ένα δίκαννο) και ένα πολεμικό τυφέκιο παλαιού τύπου τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε ανήλικο και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, και στον δικαστικό λειτουργό αρνήθηκε επίμονα ότι ήταν ο δράστης του τραυματισμού. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου του αφαιρέθηκε βολίδα αεροβόλου όπλου από το μάγουλο και αποχώρησε. Ωστόσο, η βολίδα που δέχθηκε σφηνώθηκε λίγα εκατοστά από το μάτι του, το οποίο γλίτωσε από τύχη!

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση