HomeHL-9Ενώπιον της δικαιοσύνης για την υπεξαίρεση στον Άγιο Νικόλαο

Ενώπιον της δικαιοσύνης για την υπεξαίρεση στον Άγιο Νικόλαο

Μετά από αναβολή που είχε πάρει τον περασμένο Μάρτιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν για άλλη μια φορά οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των 250.000 ευρώ από τα ταμεία της μαρίνας του Αγίου Νικολάου, που είχε σημειωθεί πριν από 13 χρόνια.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο σε δεύτερο βαθμό, αλλά πήρε αναβολή για μεθαύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ένας δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 ετών.

Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, ο εν λόγω εργαζόμενος το 2004 είχε μετακινηθεί από την υπηρεσία στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Μαρίνας Αγίου Νικολάου, όπου ανάλαβε χρέη Διευθυντή και διαχειριστή των οικονομικών υποθέσεων της υπηρεσίας.

Όπως είχε διαπιστωθεί τότε ο 51χρονος υπάλληλος είχε υπεξαιρέσει από τα ταμεία της δημοτικής επιχείρησης, αλλά και από τα έσοδα που προέκυπταν από τον ελλιμενισμό των σκαφών, χρηματικό ποσό που έφτανε τις 250.000 ευρώ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έλλειμμα στα ταμεία και η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έλεγχο, οπότε και διαπιστώθηκε η δράση του εν λόγω υπαλλήλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση