HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Όμρι Άλτμαν στο 32’ ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League. Μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε την πρώτη του νίκη, ενώ ο Απόλλων, που είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε αξιόμαχος. Οι «πράσινοι» ήταν προσεκτικοί στα μετόπισθεν και δημιούργησαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε στο 32’. Ο Χιλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Αλτμαν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 47’ όταν ο Βλαχοδήμος νίκησε σε τετ α τετ τον Μπαμπιάρζ.

Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 51’ με τον Λουτσιάνο, το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο έξω. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός έφτασε στους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Γκολ: 32′ Άλτμαν

Κίτρινες κάρτες: Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος – Κοντοές, Κατσιγιέχος, Ελμπάζ

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (73′ Σιλά), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (46′ Λουτσιάνο), Μόλινς (66′ Τσάβες).

Απόλλων Σμύρνης:
 Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (61′ Μάατσεν), Αλμπάνης (77′ Ελμπάζ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος (73′ Μενδρινός).

Διαφήμιση
Διαφήμιση