HomeCity Guide«Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ» στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου

«Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ» στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η θεατρική παράσταση «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ» της Λίλιαν Δημητρακοπούλου σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά, παρουσιάζεται αύριο στις 7.30 το απόγευμα στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου.

Η παράσταση διοργανώνεται από την Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο είναι μια κωμωδία -παρωδία του πασίγνωστου έργου Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ αλλά – σύμφωνα με το έργο- με έναν θίασο άλλα ντ’ άλλων !!!!

Μία μεθυσμένη σκηνοθέτις που εισβάλει μέσα στην σκηνή ενώ το έργο παίζεται, μια «μικρή» Ιουλιέτα 45 χρονών ,ένας Ρωμαίος που ξεχνάει τα λόγια του, ένας ηθοποιός για 5 ρόλους, σκηνικά να γκρεμίζονται, ένας ανήσυχος σκύλος και άλλα πολλά σας υπόσχονται ότι θα σας καταπλήξουν ευχάριστα! Μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.

Θα καταφέρει η ανισόρροπη σκηνοθέτις να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ, σε μία καταστροφική παράσταση;

Διανομή με σειρά εμφάνισης:

Μιμη: Γεωργία Μαυρογιάννακη

Τασία: Στέλλα Κορνίλη

Μητσος: Νίκος Μανιάς

Τονια: Κλεοπάτρα Βρεττού

Αλικη: Κωνσταντίνα Αγγελίδη

Τζενη: Μαρίνα Στεφανάκη

Νονικα: Μαρία Μακράκη

Αλεκος: Αντώνης Βούρλος

Μανωλης: Γιάννης Λαμπράκης

Συντελεστές:

Σκηνικά Αντώνης Βούρλος, επιμέλεια – ζωγραφική σκηνικού Γιάννης Λαμπράκης, μουσική επιμέλεια Μάνος Μανιάς, κοστούμια Ειρήνη Μιλαθιανάκη, αφίσα Γιάννης Λαμπράκης, χορογραφία Μαρία Φαρσάρη, σκηνοθεσία Μάνος Μανιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση