HomeHL-LifestyleΕλένη Τσολάκη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Παύλο Πετρουλάκη!

Ελένη Τσολάκη: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Παύλο Πετρουλάκη!

Στον Άγιο Διονύσιο στο Island στη Βάρκιζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης έζησαν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους, αφού πριν λίγο έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης, παρουσία της οικογένειάς τους και των καλών τους φίλων και συναδέλφων.

tsolakh1

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Οι κουμπάροι της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη ήταν η Χρύσα Καλπάκη και Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και η επί χρόνια κολλητή της φίλη, Μαρία Τσακίρη.

tsolakh2

Η παρουσιάστρια του Alpha περίμενε πώς και πώς την αποψινή βραδιά που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Φυσικά, το ίδιο ανυπόμονος ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας που δεν έχει κρύψει πως η Ελένη Τσολάκη είναι η γυναίκα της ζωής του.

tsolakh3

Όσο αφορά την τελετή του γάμου, όλα έφεραν τη σφραγίδα και το προσωπικό γούστο της παρουσιάστριας. Η Ελένη Τσολάκη επέλεξε ένα νυφικό από τον οίκο Pronovias, ενώ την εμφάνιση της επιμελήθηκε ο φίλος της Βασίλης Μπουλούμπασης.

tsolakh4

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο Αντώνης Σρόιτερ με την Ιωάννα Μπούκη, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση