HomeHL-SportsΛεβαδειακός – Ξάνθη 1-0

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λεβαδειακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League. Οι Βοιωτοί επικράτησαν 1-0 της Ξάνθης και παρέμειναν αήττητοι, αφού εκτός από τη σημερινή νίκη μετρούν ακόμα τρεις ισοπαλίες. Το γκολ πέτυχε στο 3’ με πέναλτι ο Μπραντάο.

Οι Βοιωτοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπραντάο, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ζαχαριάδης για χέρι του Μπαξεβανίδη σε σουτ του Ζαραδούκα.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ενώ στο 37’ η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Λουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπραντάο, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης απέκρουσε και την κεφαλιά του Γέντρισεκ.

Στο 45΄ ο Γιουσούφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέτρεψε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος δεν καταγράφηκαν αξιόλογες φάσεις και το 1-0 να δεν άλλαξε ως το τέλος.

Γκολ: 3′ πεν. Μπραντάο

Κίτρινες κάρτες: Ζαραδούκας, Μπραντάο, Τσαμπούρης – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο

Λεβαδειακός: Επασί, Μεντί, Τριποτσέρης (66′ Φαβάρο), Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Μητρόπουλος (82′ Καλτσάς), Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (72′ Γιακουμάκης), Μπαραντάο.

Ξάνθη:
 Ζίφκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Καμαρά, Ντε Λούκας (74′ Ορφανίδης), Ρότσε (66′ Κίκε), Γέντρισεκ, Μπρίτο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση