HomeHL-SportsΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στο ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 75ο λεπτό ο Πρίγιοβιτς.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσης, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι παραγωγικός. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 35′. Ο Λέοβατς έκανε σέντρα μέσα από την περιοχή ο Μακ δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα κατέληξε στον Κυριακίδη, αφού πρώτα κόντραρε.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί μια καλή στιγμή στο 18′. Ο Κλέσιο σούταρε, αλλά ο Ρέι μπλόκαρε χωρίς δυσκολία. Ο Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο ανακάτεψε το σχήμα του με την προσθήκη του Πέλκα αντί του Μακ και στο 54′ ο Μάτος πλησίασε στην εστία του Κυριακίδη, χωρίς να καταφέρει να πετύχει γκολ.

Στο 61′ ο ΠΑΟΚ έχασε διπλή ευκαιρία, όταν την κεφαλιά του Μάτος εξουδετέρωσε αρχικά ο Κυριακίδης και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Πέλκα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μόρας.

Στο 75’ ήρθε η λύτρωση. Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ, νίκησε τον κίπερ του Παναιτωλικού και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ πίεσε για την ισοφάριση και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε ευκαιρία με τον Ρέι να αποκρούει το φάουλ του Ρόσα.

Γκολ: 75′ Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες:
 Πέλκας = Μπεχαράνο, Κλέσιο

ΠΑΟΚ: 
Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάτσε (63′ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Κάμπος, Μακ (53′ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς (80′ Κουλούρης).

Παναιτωλικός:
 Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72′ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες, Κλέσιο, Ντίαζ (71′ Μαρκόφσκι).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση