HomeHL-GreeceΕκνευρισμός στο Μαξίμου για τον Κουρουμπλή -Μετέφεραν τις αρμοδιότητές του στους νηογνώμονες

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τον Κουρουμπλή -Μετέφεραν τις αρμοδιότητές του στους νηογνώμονες

Και σε επικοινωνιακό επίπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύ εξακολουθεί να είναι το κλίμα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την καταστροφή στον Σαρωνικό και τους κακούς επικοινωνιακούς χειρισμούς που ακολούθησαν τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» να ρίχνουν πλέον βαριά σκιά.

Οι επικοινωνίες του υπουργού με τον πρωθυπουργό και τους στενούς του συνεργάτες ήταν πολλές τα τελευταία 24ωρα, με αποκορύφωμα φυσικά τη σύσκεψη που συγκάλεσε χθες, Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας, αδειάζοντας ευθέως τον υπουργό Ναυτιλίας, αφού με εντολή του πρωθυπουργού έγινε άμεση μεταφορά της αρμοδιότητας ελέγχου και επιθεωρήσεων των πλοίων από τον κλάδο επιθεώρησης εμπορικών πλοίων στους νηογνώμονες.

Από το Μαξίμου δεν κρύβουν πλέον τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους, χρεώνοντας στον υπουργό Ναυτιλίας ευθύνες, όχι τόσο για την ταχύτητα αντίδρασης του μηχανισμού, αλλά για τον τρόπο που επέλεξε να διαχειριστεί επικοινωνιακά την όλη υπόθεση, καθώς και για την ενημέρωση που παρείχε στους δημάρχους. Με αποκορύφωμα, προφανώς, τα όσα είπε για το κολύμπι στις ακτές.

Όσο για το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του, αρμόδιες πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν είναι της παρούσης. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, άλλωστε, δεν επιθυμούν να θολώσει περαιτέρω το αφήγημά τους για τις επενδύσεις. Εξ αυτού του λόγου, η τύχη του κ. Κουρουμπλή θα κριθεί την ώρα του ανασχηματισμού, για την οποία ο πρωθυπουργός θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση